KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Strona główna

Szkoła Podstawowa nr 10 im. Tomaszowskich Olimpijczyków

dane teleadresowe:

  • 97-200 Tomaszów Mazowiecki
  • ul. T. Ostrowskiego 14
  • numer tel/fax: sekretariat szkoły (44)723-67-83 lub (44) 723 67 16
  • adres e-mail: sp10@dziesiatka.tm.pl

strona www: dziesiatka.tm.pl


NIP: 773-21-25-124


· Pedagog: 44 723 67 14 lub 44 723 67 83 w. 27

· Świetlica: 44 723 67 12 lub 44 723 67 83 w. 32


Basen przy Szkole Podstawowej nr 10 im. Tomaszowskich Olimpijczyków

  • ul. Ostrowskiego 14
  • 97-200 Tomaszów Maz.
  • numer tel.: kasa basenu (44)723-67-10

  • kierownik basenu: (44)723-67-10 w. 41

  • adres e-mail: zlotarybka.tomaszow@gmail.com


NIP: 773-21-25-124

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 10 w Tomaszowie Mazowieckim
odpowiada: Piotr Chomentowski
data: 23-05-2019
wytworzył: Łukasz Jasiński
data: 23-05-2019
data: 23-05-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 03-01-2019 - Edycja treści
  • 16-11-2017 - Edycja treści
  • 20-10-2017 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 3426